Πρόσκληση σε επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Χωρικός σχεδιασμός, οικιστική ανάπτυξη, χρήσεις γης: πρόσφατες εξελίξεις».

Η Εταιρεία, σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση στη μνήμη του Κωνσταντίνου Χορομίδη με θέμα «Χωρικός σχεδιασμός, οικιστική ανάπτυξη, χρήσεις γης: πρόσφατες εξελίξεις».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 17:30, στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 12-14 (Λαδάδικα).

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Πρόεδρος της ΕΕΔιΠοΧ, κ. Κωνσταντίνος Μενουδάκος, Επίτιμος Πρόεδρος του ΣτΕ και Πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Ομιλητές θα είναι  ο κ. Νικόλαος Ρόζος, Επίτιμος Αντιπρόεδρος του ΣτΕ, ο κ. Κωνσταντίνος Γώγος, Καθηγητής Διοικητικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΕΔιΠοΧ, η κα Αθηνά Γιαννάκου, Καθηγήτρια Πολεοδομικής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του ΑΠΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΕΔιΠοΧ, και ο κ. Ιάκωβος Μαθιουδάκης, Επίκουρος Καθηγητής Διοικητικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ.

Δείτε εδώ την πρόσκληση και το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης